ma 13 apr ’20 14:00

Peter Pan 6+

Theater Terra
13 apr ’20
14:00
  • ma 13 apr ’20
    14:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan! Theater Terra presenteert de nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde avontuur in Nimmerland. Van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin, voor iedereen vanaf 6 jaar.

Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland.

Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak?

Credits

Spelers Anouk Snel, Sjors Arts, Willianne Liemborg, Jarno Korf en Karin van Vliet Naar het toneelstuk van J.M. Barrie Script & liedteksten Marc Veerkamp Muziek Fons Merkies & Laurens Goedhart Regie Wesley de Ridder Decor-, poppen- & kostuumontwerp Kathelijne Monnens Lichtontwerp Wannes van der Veer Geluidsontwerp Erwin van den Broek Regieassistent Ewout Heijbroek Productieleider Eline Voorn

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie