fotografie: Marco Borggreve

Ramon van Engelenhoven, piano

Dutch Classical Talent
22 sep ’19
15:00

Ramon van Engelenhoven slaat een brug tussen pianomuziek en andere kunstvormen in zijn programma met werk van Ravel, Prokofjev en Korngold.

Ramon laat zich inspireren door dichtkunst, ballet, opera en film. Indien nodig maakt hij zelf arrangementen. Zo wil hij de luisteraar graag meenemen naar de sprookjeswereld van Prokofjevs balletmuziek of de duistere taferelen in Gaspard de la nuit van Maurice Ravel. Ook speelt hij werk van Erich Korngold.

 

Dit concert vindt plaats op het podium van de grote zaal: u kunt het concert van nabij mee maken. De vleugel staat aan de rand van het podium, de bezoekers zitten in een halve cirkel er omheen, eveneens op het podium.

 

rondleiding
Voorafgaand is er een korte rondleiding waarbij u onder andere een kijkje kunt nemen in de nieuwe artiestenfoyer en kleedkamers. Aanvang 14.15 uur. Aanmelden is niet nodig.

 

Dutch Classical Talent (DCT) presenteert de grootste talenten, de markantste persoonlijkheden en de opvallendste avonturiers van de jongste generatie musici in Nederland. Dat bewijzen de namen van eerdere deelnemers, waaronder Nora Fischer en het Van Baerle Trio. De door een vakjury geselecteerde winnaars volgen een coachingstraject en toeren langs twaalf zalen in het land.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie