Gratis lunchconcert

duo Elenora Hu & Gilbert den Broeder en xSight@ Percussion Duo
2 okt ’19
13:00
  • wo 2 okt ’19
    13:00 - 13:45
    De Vereeniging Kleine Zaal
    niet reserveerbaar
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Nog nooit een klassiek concert bijgewoond maar wel nieuwsgierig? Kom dan naar dit gratis lunchconcert! U moet wel een ticket bestellen. Dit kan vanaf 1 oktober.

Vanaf dit seizoen is er elke eerste woensdag van de maand een lunchconcert. In deze reeks komen onder meer jonge aanstormende talenten met kleurrijke programma’s van een klein uur. Muziek uit diverse eeuwen, gespeeld door solisten en ensembles. Kom genieten van prachtige muziek in de mooie Kleine Zaal van De Vereeniging. Het Grand Café is uiteraard open voor een heerlijke lunch aansluitend.

 

Op 2 oktober delen twee prijswinnende duo's het podium: xSight@ Percussion Duo won het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2019, sopraan Elenora Hu won bij hetzelfde concours de publieksprijs.
 

Het xSight@ Percussion heeft zijn thuisbasis in Rotterdam en bestaat uit Georgi Tsenov en Jose Miñarro Sánchez. Het duo speelt sinds drie jaar samen in diverse kamermuziekbezettingen en orkesten. Het duo wil nieuw, opzwepend repertoire creëren om zo hun instrumenten nog beter te leren kennen én het percussierepetoire een frisse boost te geven.
 

De Nederlandse sopraan Elenora Hu studeert sinds 2016 aan het HKU Utrechts Conservatorium. Sinds 2018 wordt zij ook gecoached door niemand minder dan opera-diva Nelly Miricioiu. Naast muziek heeft Elenora een grote interesse in kunst, cultuur en geschiedenis. Als artiest en zangeres wordt ze geprezen om haar natuurlijke geluid, muzikale sensitiviteit en uitzonderlijke techniek. 

ticketverkoop vanaf een dag voor het lunchconcert
De concerten zijn gratis te bezoeken. U moet wel een ticket bestellen.
Om iedereen (vroege én late beslissers) de kans te geven de gratis lunchconcerten te bezoeken, start de kaartverkoop voor dit lunchconcert op 1 oktober, ofwel één dag voorafgaand aan het concert.
(heeft u al tickets gereserveerd voor een van de komende lunchconcerten, dan blijven deze geldig).
 

 

 

Onderdeel van:
Lunchconcerten
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie