wo 27 nov ’19 20:15

Behzod Abduraimov, piano

27 nov ’19
20:15
  • wo 27 nov ’19
    20:15
    De Vereeniging Concertzaal / vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Werkzaamheden bij De Vereeniging: inrit en voordeur niet toegankelijk
In verband met nieuwe bestrating van de inrit en werkzaamheden aan het bordes voor de hoofdingang, is de inrit niet toegankelijk en kunt u geen gebruik maken van de voordeur.
U kunt het parkeerterrein zowel in- als uitrijden via de uitrit (zijde Sloetstraat) en u wordt omgeleid naar een andere ingang van het concertgebouw. Volg de bewegwijzering op de avond zelf.

Sterpianist Behzod Abduraimov brengt Chopin, Debussy en Moessorgski’s Schilderijententoonstelling. 

De in Oezbekistan geboren Behzod Abduraimov maakte in 2017 een sensationeel debuut in de serie Meesterpianisten in het Amsterdamse concertgebouw. “Hij is geen pianist van brullend machtsvertoon, integendeel: het waren vooral zijn strelende pianissimi die de ziel in boorden. Pianistisch is de diagnose helder: Abduraimov kan alles. Maar bijzonder zijn vooral zijn fluwelen klankideaal en de wijze waarop hij al zijn vaardigheden inzet voor rapsodische vertelkracht.", aldus het NRC. Abduraimovs debuut bij de Nijmeegse Stichting voor Kamermuziek belooft een prachtige avond.

Credits

Georganiseerd door de Nijmeegse Stichting voor Kamermuziek

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie