fotografie: Marco Borggreve
zo 15 dec ’19 15:00

Elisabeth Hetherington, sopraan

Dutch Classical Talent
15 dec ’19
15:00
  • zo 15 dec ’19
    15:00
    De Vereeniging Kleine Zaal, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Elisabeth Hetherington overrompelde de jury van Dutch Classical met haar expressieve zangstem, haar temperament en theatrale optreden.

Elisabeth Hetherington komt uit Toronto en is een paar jaar geleden voor haar studie naar Nederland verhuisd. Ze heeft zich gespecialiseerd in barok en hedendaagse muziek.

In dit programma brengt zij virtuoze zang uit de zeventiende eeuw uit Italië versus virtuoze zang van nu. Haar temperament, theatrale manier van optreden en de spannende mix van heden en verleden maken van dit concert een ware belevenis.

Dutch Classical Talent (DCT) presenteert de grootste talenten, de markantste persoonlijkheden en de opvallendste avonturiers van de jongste generatie musici in Nederland. Dat bewijzen de namen van eerdere deelnemers, waaronder Nora Fischer en het Van Baerle Trio. De door een vakjury geselecteerde winnaars volgen een coachingstraject en toeren langs twaalf zalen in het land.

Credits

werk van Barbara Strozzi, Francesca Caccini, Claudio Monteverdi, Arnold Marinissen, Sofia Goebaidoelina

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie