fotografie: Marco Borggreve
zo 26 apr ’20 15:00

Duo Mader Papandreopoulos saxofoon & piano

Dutch Classical Talent
26 apr ’20
15:00
  • zo 26 apr ’20
    15:00
    De Vereeniging Kleine Zaal, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Pianist Christos Papandreopoulos en klarinettist Andreas Mader traden samen al op in binnen- en buitenland. Hun muzikale reizen zijn inspiratiebron voor een programma met Gershwin, Pärt en Hindemith.

Christos Papandreopoulos en Andreas Mader werden gevormd door respectievelijk Pierre- Laurent Aimard in Keulen en Arno Bornkamp in Amsterdam, twee grootheden uit de piano- en de saxofoonwereld. Het duo trad op bij diverse festivals in Europa, waaronder in Nederland bij Wonderfeel en het Oranjewoud Festival. Deze muzikale tochten inspireerden hen tot een programma over vluchten, heimwee, zwerven en thuiskomen, met muziek van Gershwin, Pärt en Hindemith.

Dutch Classical Talent (DCT) presenteert de grootste talenten, de markantste persoonlijkheden en de opvallendste avonturiers van de jongste generatie musici in Nederland. Dat bewijzen de namen van eerdere deelnemers, waaronder Nora Fischer en het Van Baerle Trio. De door een vakjury geselecteerde winnaars volgen een coachingstraject en toeren langs twaalf zalen in het land.
 

Credits

Schulhoff Hot-Sonate
Hindemith Sonate voor saxofoon en piano
Mamlok Rückblick 
Pärt Spiegel im Spiegel
Gershwin An American in Paris (eigen arrangement)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie