wo 4 dec ’19 20:00 - 21:15

Blind date 1 (onthuld) - The Ruggeds

Between us
4 dec ’19
20:00 - 21:15
  • wo 4 dec ’19
    20:00 - 21:15
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Je hebt familie en je hebt vrienden. Maar wat als je vrienden je familie zijn?

The Ruggeds kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Met elkaar groeiden ze op en werden ze hun eigen versie van een familie. Niet samengebracht door DNA, maar door ervaringen. Iedere familie is uniek en zo ook The Ruggeds. In Between Us ben je welkom in hun huis, om te vinden wat hun drijft. Probeer de banden te ontrafelen die hen verbinden. Wat maakt hen een familie? Hoe diep gaan hun verbindingen? Met een mix van muziek, acrobatiek, humor en dans nemen The Ruggeds je mee in hun belevingswereld.


The Ruggeds vliegen de hele wereld over als breakdance crew. Afgelopen jaar zaten ze nog maandenlang opgesloten in Hollywood voor hun deelname aan World Of Dance. Ze stonden op grote dance-events zoals Red Bull BC One, Juste Debout, The Dance, Sadler’s Wells en Breakin’ Convention. Ze deelden eerder het podium met internationale artiesten als Rita Ora en Justin Bieber en werden in de zomer nog door De Volkskrant het onbetwistbare hoogtepunt van de Parade genoemd. Met Between Us brengen The Ruggeds een ode aan hun vriendschap.

pre-show Flex Dansstudio
Voorafgaand aan de voorstelling brengen jonge breakdance leerlingen van Flex Dansstudio in de foyer een korte show. Onder leiding van hun docent Luuk ter Harkel tonen de dansers wat zij op deze jonge leeftijd al kunnen. Hun eigen inspiratie kunnen ze ook kwijt. Ze hebben er veel zin in! Er zijn twee shows van elk 5 minuten, om 19.30 en om 19.45 uur.

“Hun performance Between Us is meeslepende breakdance, explosief, energiek en vertelt en passant een verhaal. Dat van vriendschap, van acht jongens die elkaar vertrouwen maar die ook in wedijver zijn verwikkeld. Zij transformeren speelse stoeipartijen tot virtuositeit, verveling wordt expressie.”  

NRC*****

Credits

 Deze voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie