fotografie: Rio Staelens & de Zagerij ontwerpbureau

Memory Loss

Ann van den Broek - Ward/waRD
25 feb ’20
20:00

Voor het eerst komt de Vlaamse choreografe Ann van den Broek met haar gezelschap naar de Stadsschouwburg. ‘Memory Loss’ is het slot van het drieluik ‘The Memory Loss Collection’, waarin Van den Broek zich verdiept in het thema geheugenverlies. 

Memory Loss is een totaal kunstwerk waarin verschillende kunstdisciplines samenkomen en waarin de achtereenvolgende fasen van geheugenverlies en van verlies aan persoonlijkheid op de voorgrond treden. In een interactief decor verliest een deel van de 15 performers, bestaande uit dansers, muzikanten en amateurs, meer en meer zijn eigen ik. Tekst, beweging, muziek en technologie komen samen in een spel met realiteit en illusie. Wie ben je als je je herinneringen hebt verloren?

Onderdeel van:
Inleidingen

Credits

concept en choreographie Ann Van den Broek dans Marion Bosetti, Sjoerd Bruil, Louis Combeaud, Nik Rajšek e.a. muziek Nicolas Rombouts, Gregory Frateur en Sjoerd Bruil
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie