fotografie: Niek Elenbaas
wo 22 apr ’20 20:00

The Square

Scapino Ballet
22 apr ’20
20:00
  • wo 22 apr ’20
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

The Square is een nieuwe avondvullende voorstelling van Scapino Ballet Rotterdam, gemaakt door een collectief van choreografen, ontwerpers, musici en dansers.

Wat gebeurt er als je niet één maar vier choreografen samen een voorstelling laat maken? Dat is het uitgangspunt van The Square, een ontmoetingsplek en creatieve broedplaats van dansmakers en kunstenaars met verschillende stijlen en achtergronden. Onder regie van artistiek directeur Ed Wubbe komen verschillende ideeën samen in een spannende nieuwe voorstelling. Dansstukken, entr’actes en overgangen worden als scènes in een film tot één geheel gemonteerd.

The Square is een voorstelling die verrast, ontregelt en bruist van de creativiteit. En die het publiek meeneemt op avontuur.

TWOOLS 2.0
Met The Square geeft Scapino een nieuwe invulling aan de succesvolle reeks TWOOLS-voorstellingen, waarin op zichzelf staande stukken van diverse choreografen achter elkaar werden gepresenteerd. 

Credits

 concept en regie Ed Wubbe

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie