Bizets verleidelijke opera

Carmen

Staatsopera van Tatarstan
22 okt ’19
20:00
  • di 22 okt ’19
    20:00 - 22:45
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 21:15
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

De allesvernietigende kracht van de jaloezie loopt als een rode draad door deze sensuele, meesterlijke opera van Bizet. Frans gezongen met Nederlandse boventiteling.

De Staatsopera van Tatarstan brengt ‘Carmen’ in een prachtige en groots opgezette enscenering. Bizets tragische verhaal van de hartstochtelijke korporaal Don José die verliefd wordt op het mooie, rebelse en verleidelijke zigeunermeisje Carmen is 145 jaar na zijn dood één van de meest geliefde opera’s ter wereld. Tegen de achtergrond van een opwindend stierengevecht vindt een gruwelijke crime passionel plaats.

 

inleiding om 19.00 uur door Jeroen Swarte

Babintseva zingt sterke Carmen bij Tatarstan
Place de l'Opera

Credits

regie George Kovtun muziek Bizet
 
 
Be my guest
Bij deze voorstelling organiseren wij ‘Be my guest’, een vrijblijvende ontmoeting voor de nieuwsgierige bezoeker. Tijdens de pauze en na afloop kunt u aansluiten bij de speciale ontmoetingsplek in het Theatercafé. Onze gastvrouw ontvangt u hier en er is ruimte voor een drankje en een praatje.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie