wo 8 jan ’20 20:15 - 21:25
proef cultuur voor klein bedrag

BLIND DATE 3 (onthuld) Kabarett Dapitulett

Hans Dagelet & Esther Apituley
8 jan ’20
20:15 - 21:25
  • wo 8 jan ’20
    20:15 - 21:25
    De Vereeniging Kleine Zaal, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

In Kabarett Dapitulett zitten Hans, Hypoliet en Esthrell verstrikt in hun menage-a-trois dat niet van een leien dakje gaat. De drie karakters buitelen over elkaar heen, leven in harmonie, zitten elkaar in de weg, maken elkaar het leven zuur, houden oneindig van elkaar, pesten elkaar de tent uit, kunnen niet zonder elkaar. Het lijken wel mensen.

In deze collage van tekst en muziek staat het leven van ene Hans die uit pure frustratie politieagent werd, centraal.

Kabarett Dapitulett is geen cabaret in de huidige betekenis van het woord, maar direct geïnspireerd door het Cabaret Voltaire dat rond 1920 in Zürich de DaDa heeft ingeluid, als een culturele beweging tegen de heersende mores en modi. De DaDa-kunstenaar hield zich bezig met een mengvorm van beeldende kunst, poëzie, theater, muziek en grafisch ontwerp. Kabarett Dapitulett is een van de pot gerukte mix van concert en poppenkast met levende mensen.

De Blind Date is onthuld!

Onderdeel van:
Blind dates

Credits

Deze voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Credit: Esther Apituley (spel & altviool); Hans Dagelet (spel & trompet); Christiaan Kuyvenhoven (spel & piano)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie