vr 15 mei ’20 20:15
Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen:

Tabarnak

Cirque Alfonse (CA)
15 mei ’20
20:15

Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen: Tabarnak. Let op: deze voorstelling is in Arnhem.

In korte tijd heeft Cirque Alfonse internationale faam verworven met wervelende shows vol spectaculaire vernieuwingen en acrobatische hoogstandjes. De voorstelling is een feest van circus, muziek en hemelbestorming.

We gaan een feestje bouwen met z’n allen! Met als uitgangspunt de in Quebec alom bekende krachtterm Tabarnak – in eerste instantie een uitdrukking tegen autoriteit, maar tegenwoordig veel meer een alledaagse uiting van pijn, woede of verbijstering – geeft Cirque Alfonse ons tijdens een ongebreidelde hoogmis inzicht in hun interpretatie van het heilige en profane. Tegelijkertijd gunnen ze ons een vernieuwende blik met een hedendaagse sfeer.

Met veel vrolijkheid steekt Cirque Alfonse van wal voor een anarchistische en poëtische ‘kruistocht’, een levendig muzikaal circus waarbij het orgel een aanstekelijke riff speelt en de kerkbanken op hun kop gezet worden voor acrobatische tricks.

 Let op: deze voorstelling is in Arnhem.

Onderdeel van:
025
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie