ENERGIE

Flex Dansstudio
23 jun ’19
 • zo 23 jun ’19
  12:00 - 14:20
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 13:00
  geweest
 • zo 23 jun ’19
  15:30 - 17:50
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 16:30
  geweest
 • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

 Een energieke dansvoorstelling met een missie!

ENERGIE, een voorstelling waarbij leerlingen van Flex Dansstudio op onderzoek gaan. Waar gaat ‘t mis en wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat we voldoende energie behouden zonder het milieu verder te belasten. Nieuwszender FLX legt alles vast en zorgt voor actie! Een zwaar thema? Laat je verrassen door de dynamiek en kom kijken naar de voorstelling die energie geeft!

 

ENERGIE is een familievoorstelling met als thema het klimaat. Ruim 300 leerlingen van Flex Dansstudio in Nijmegen dansen, zingen en acteren onder de artistieke leiding van Jasmijn Wolfers.


Met ENERGIE sluit Jasmijn aan bij een belangrijk thema van dit moment. “Wat kunnen we als individu doen om voor ons klimaat te zorgen. Zelfs de jonge leerlingen hebben hier al een duidelijk beeld van en dat is fantastisch om te zien.”


Dit is alweer de 9e voorstelling waarmee Flex Dansstudio haar leerlingen een podium geeft én een onvergetelijke ervaring. “Natuurlijk doe ik dat niet alleen”, vertelt Jasmijn. “Ik werk samen met een team van negen docenten en tientallen vrijwilligers achter de schermen.” Die helpen mee met onder meer het decor, grime, rekwisieten, de opvang van de kinderen backstage en de vele kostuums.

 

In aanloop naar de voorstelling zijn onze voorbereidingen te volgen via de Facebookpagina van Flex Dansstudio en op de website. Hier is onder meer ook informatie te vinden over sponsormogelijkheden in de vorm van materiaal en diensten die nodig zijn voor de voorstelling.


ENERGIE is te zien op zondag 23 juni om 12.00 uur en om 15.30 uur in Stadsschouwburg Nijmegen
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie