di 17 dec ’19 20:00 - 21:30
Een avond lachen en leren

Maarten van Rossem

theaterlezing
17 dec ’19
20:00 - 21:30
  • di 17 dec ’19
    20:00 - 21:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Tijdens deze theaterlezing analyseert en fileert Maarten van Rossem met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en bedroevende maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Een avond leren en lachen met de bekendste historicus van Nederland.

Maarten van Rossem is onder andere bekend als vast jurylid van ‘De Slimste Mens’, van het televisieprogramma ‘Hier zijn de Van Rossems’, als auteur van onder andere ‘Wat is geluk?’ en hij heeft zijn eigen magazine genaamd 'Maarten!’. Daarnaast verschijnt hij vaak op televisie bij diverse talkshows.


“Het kan alle kanten opgaan (tijdens mijn theaterlezing). Dat maakt het niet alleen voor het publiek, maar vooral voor mezelf boeiend”, aldus Maarten van Rossem.

 Een avond lachen en leren met de bekendste historicus van Nederland

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie