do 31 okt ’19 20:15
Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen:

L-E-V (Sharon Eyal - Gai Behar) (IL)

Love Chapter 2
31 okt ’19
20:15
  • do 31 okt ’19
    20:15
    Musis en Stadsstheater Arnhem
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen: Love Chapter 2. Let op: deze voorstelling is in Arnhem. De kaartverkoop start op 18 mei.

Choreografe Sharon Eyal werd geboren in Jeruzalem en startte haar dans- en choreografiecarrière bij de Batsheva Dance Company van Ohad Naharin. In 2013 richtte zij samen met Gai Behar haar gezelschap L-E-V op. Love Chapter 2 is een hypnotiserend ensemblewerk voor zes dansers, dat gedragen wordt door de soundscape van dj Ori Lichtik.

Een choreografie in kadans, uitgevoerd door dansers die als een uniforme, amorfe, in elkaar gedoken massa voortdurend op de tenen bewegen. Je krijgt associaties met onderworpenheid, maar ook met agressie en frustratie. Halverwege het stuk wordt de beat overgenomen door violen. Een sober langzaam transformerend licht geeft de lichamen een vale gloed. Tevergeefs zoek je naar de liefde waarnaar de titel verwijst.

Een ijzersterke, onthutsende dansvoorstelling in een onwezenlijke bewegingstaal: hoekig, krachtig en scherp.

‘Het vervolg op wereldhit OCD Love heeft wederom een verbluffend sterk dansidioom.’ – Volkskrant ★★★

Onderdeel van:
025
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie