Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen:

Taiat Dansa (ES)

Man Ray
13 nov ’19
20:15
  • wo 13 nov ’19
    20:15
    Musis en Stadsstheater Arnhem
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen: Man Ray. Let op: deze voorstelling is in Arnhem. De kaartverkoop start op 18 mei.

Taiat Dansa’s Man Ray concentreert zich op de fetisjistische relatie van de fotograaf met zijn muzen, en dus op alle relaties tussen mannelijke kunstenaars en hun vrouwelijke modellen. Soms inspireren ze, bij anderen zijn het gewoon objecten.

 

De relaties zijn extreem, met name die tussen de surrealistische kunstenaars, met een zekere mate van manipulatie van de beelden en lichamen van vrouwen en hun seksualiteit in de geschiedenis van de kunst.

 

Ter gelegenheid van het Festival Grec de Barcelona 2017 hebben drie gezelschappen (Institut Valencià de Cultura, Ballet de la Generalitat en Taiat Dansa) een hommage geproduceerd aan deze originele kunstenaar, die zelf ook enorm van dans hield. De voorstelling is heel theatraal, nauwelijks ballet, eerder bewegingstheater.
 

De voorstelling is heel theatraal, nauwelijks ballet, eerder bewegingstheater.

Onderdeel van:
025

Credits

choreografie Meritxell Barberá en Inma García, in samenwerking met de dansers dans Cristina Reolid, Cristian Arenas, Miguel Ángel Fernández, Kilian García, Cristian González, Jon López, Joel Mesa, Martxel Rodríguez en Mauricio Pérez muziek Caldo (David Barberá)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie