© William Rutten

Liefde & Geluk

Tino Martin
2 okt ’19
20:15
  • wo 2 okt ’19
    20:15 - 22:35
    De Vereeniging Concertzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Let op! De kaartverkoop start op 27 mei via www.tinomartin.com

 

Na de uitverkochte ZiggoDome shows en het grote concert in het Olympisch Stadion zoekt Tino Martin dit najaar de intimiteit van het theater op.

Zoals Tino zelf zegt: ‘De grote concerten in de ZiggoDome en het Olympisch Stadion zijn natuurlijk geweldig maar het theater is voor mij heel speciaal, je komt heel direct in contact met het publiek, de fans zijn dichtbij en daardoor voelt het heel persoonlijk.’


Tino Marin brak in Nederland door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’. Later scoorde hij hits met ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’, in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards en de Sena Performers Award. En afgelopen najaar was de zanger te zien in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’.


Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin zijn grootste hits en wordt hij begeleid door zijn eigen orkest.

Credits

Fotografie © William Rutten

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie