3x theater voor maar €45!

Expeditiekaart voor iedereen!

Culturele roadtrip door Nijmegen
20 nov ’19
20:00
  • wo 20 nov ’19
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    bel 024-3221100
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

 Weet u wat Nijmegen op cultureel vlak te bieden heeft? Met deze Expeditiekaart maakt u op drie avonden kennis met de Lindenberg, LUX en Stadsschouwburg. Een culturele roadtrip door Nijmegen voor €45,-. Let op, er is maar een beperkt aantal kaarten in de verkoop dus op=op.

 

De Expeditiekaart* is tot en met donderdag 26 september 2019 te koop bij de kassa van de Stadsschouwburg.

Hoe werkt het:
Met een ticket – die u koopt bij de Stadsschouwburg - kunt u naar de drie voorstellingen. Voor de voorstelling in de schouwburg kiest u zelf uw plaats. Voor de voorstellingen in LUX en De Lindenberg kunt u op de dag zelf, op vertoon van uw (e-)ticket, het kaartje ophalen bij de betreffende kassa.

 

 

Benieuwd waar u heen gaat?

 

do 26 september 2019 Lindenberg
Remco Veldhuis - Lang verhaal kort - cabaret

Altijd al eens iets willen weten van die net zo vaak opgehemelde als vervloekte Bijbel, maar nooit tijd genoeg? Remco heeft de oplossing: Lang verhaal kort. Een snelcursus bijbelkunde op komische wijze.

 

 

Woensdag 20 november 2019 Stadsschouwburg Nijmegen
Peachez – Toneelgroep Maastricht - toneel

Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen de hoofdrollen in Peachez, een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis. De voorstelling vertelt het verhaal van Ilja Leonard Pfeijffers gelijknamige roman, een vurig pleidooi voor een onvoorwaardelijk geloof in de liefde.

 

 

Vrijdag 24 januari 2020 LUX
Keren Levi & Yannis Kyriakides – Unmute - dans

Choreograaf Keren Levi en componist Yannis Kyriakides laten de waarde van iedere stem zien en horen, dit geïnspireerd op het gedachtegoed van Hannah Arendt. Unmute raakt aan de verontrustende ontwikkeling waarin het recht op vrijheid van meningsuiting wordt ingezet om andere stemmen juist tot zwijgen te brengen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie