Love Actually In Concert

Begeleid door het Noordpool Orkest
24 nov ’19
20:15

 Tickets verkrijgbaar via https://loveactuallyinconcert.nl/nijmegen/

Love Actually in Concert
Kerstmis zou niet hetzelfde zijn zonder de hartverwarmende film Love Actually. Na het grote succes in Engeland is het nu eindelijk tijd voor een Love Actually in Concert-tour in Nederland. In De Vereeniging kunt u het ontroerende verhaal zien op groot scherm, onder begeleiding van een volledig symfonieorkest. Deze immens populaire film met een geweldige cast waaronder Hugh Grant, Colin Firth, Alan Rickman, Emma Thompson en Keira Knightley volgt acht verschillende stellen en hun verweven liefdeslevens in Londen. Laat u verrassen door een magische filmbeleving onder begeleiding van het Noordpool Orkest.

 

Noordpool Orkest
Terwijl de film wordt geprojecteerd, speelt het Noordpool Orkest de muziek van Craig Armstrong. Armstrong is een van de beste filmcomponisten van het Verenigd Koninkrijk, zijn werk werd onder meer bekroond met een BAFTA.
Het Noordpool Orkest is een jong orkest dat bestaat uit 56 ‘ongetemde’ professionele musici uit Noord Nederland. Het orkest, met artistiek leider Reinout Douma, speelt jazz, pop, hiphop, chanson filmmuziek en nog uit te vinden genres. Het orkest produceerde twee albums: ‘Radiohead, a Jazzsymphony’ en ‘Vasalis’ met Janne Schra. Zij speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Elske DeWall, Bert Visscher en Paul van Vliet. In 2014 speelden zij met Ed Kowalczyk op de mainstage van Pinkpop. Dit jaar bestaat Noordpool Orkest 10 jaar.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie