Emile van der Staak en Wouter van Eck

De 24 uur van Nijmegen
31 aug ’19
21:45
  • za 31 aug ’19
    21:45
    Stadsschouwburg Theatercafé
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Een plant in zijn hand. Aarde onder zijn nagels. De geur. De smaak. Hoe kan ik deze plant het beste bereiden? Chef-kok Emile van der Staak zit het liefste op een houtblok in het voedselbos. Op die plek ontstaan nieuwe gerechten. Niet omdat hij nou perse iets anders wil doen dan andere koks. Emile gelooft dat de keuzes van vandaag bepalen hoe de wereld van morgen eruitziet. En veel keuzes hebben simpelweg te maken met ons eten.
Daarom maakt hij van doodgewone planten vingeraflikkende gerechten.

 

Tijdens de 24 uur van Nijmegen gaat Emile niet alleen koken voor een select gezelschap, hij gaat tevens in gesprek over botanische gastronomie met Wouter van Eck, stichter van het oudste en grootste voedselbos in Europa.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie