vr 1 nov ’19 20:00
Bijzondere voorstellingen die u niet mag missen

155 (eenvijfvijf) - Motors

Meer in Nijmegen
1 nov ’19
20:00
  • vr 1 nov ’19
    20:00
    De Lindenberg
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Ieder seizoen bieden Stadsschouwburg en De Vereeniging, LUX en de Lindenberg een
overweldigend programma boordevol klassieke muziek, theater, cabaret, dans, literatuur en meer. Naast dit aanbod is er nog zoveel meer moois te zien en te ontdekken in theaterland. Komisch, ontroerend, gek of indrukwekkend. Daarom presenteren wij samen een extra programma: vier voorstellingen die u als Nijmegenaar, volgens ons, niet mag missen.

Let op deze voorstelling is in De Lindenberg en de kaartverkoop gaat via hun website!

Nadat de mannen de poppodia en zomerfestivals veroverden en de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2018 in ontvangst namen, keerden ze afgelopen seizoen terug naar de theaters met Motors. In Motors combineert 155 (eenvijfvijf) op sensationele wijze dans, video en motorrijden. Afgelopen maart won het danscollectief hiermee de Zilveren Krekel voor ‘Meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie’. De mannen naderen allemaal de magische grens van dertig jaar en dan wordt het hoog tijd om in de spiegel te kijken. Zijn ze niet eens toen aan een serieuze relatie? Kinderen? Een gesprekje met de bank voor een hypotheek? Of stappen ze op de motor en rijden ze weg van alle verplichtingen, de vrijheid tegemoet? Gewoon lekker blaffen. Niemand die je hoort huilen in je helm tenslotte. “155 raakt iedereen, jong én ouder, en creëert vanaf de eerste minuut met dans, motoren en zelfrelativering een feestelijk pleidooi voor alle drie.” (Theaterkrant)

Theaterkrant:
“Met Motors raakt danscollectief 155 iedereen, jong én ouder, en creëert vanaf de eerste minuut met dans, motoren en zelfrelativering een feestelijk pleidooi voor alle drie.”

de Volkskrant ***:
“Eigenwijze machodansers die bekend staan om hun creatieve zelfspot.”

de Volkskrant over een eerdere voorstelling:
“Ze headbangen, pogoën, breakdancen en backspinnen, in een mist van rook en laserlicht.”

Sensationele mix van dans, video en hogeschool motorrijden.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie