Free Jazz i.k.v. Festival Jazz International Nijmegen

Simin Tander (zang) & Jörg Brinkmann (cello)
27 okt ’19
12:30
  • zo 27 okt ’19
    12:30
    De Vereeniging
    gratis
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Kom genieten van sfeervolle, breekbare jazzmuziek op een bijzondere plek in De Vereeniging. De toegang is gratis.

Simin Tander en Jörg Brinkmann zijn twee indrukwekkende verschijningen in de Europese jazzscene. Het duo maakte samen verre reizen en ontwikkelde zo haar eigen geluid en signatuur met prachtige tijdloze klanken. Als liefhebbers van de in de jazz vaak vergeten kunst van het verhalen vertellen, zingen en spelen zij over sterrenzonen, de liefde en het zout der aarde.

Simin en Jörg verweven liederen uit de oude muziek en andere muziektradities in hun eigen klankpalet van lyrische, eclectische improvisaties. Met teksten in het Engels, oud-Frans, Paschtu (Afghaans) en in Simin’s eigen fantasietaal.

 

Festival Jazz International Nijmegen
Het concert is onderdeel van het Festival Jazz International Nijmegen dat plaatsvindt op 24, 25 , 26 en 27 oktober. Net als voorgaande jaren zal Nijmegen weer zinderen van de jazzvibes met concerten bij onder andere Brebl, Doornroosje, LUX en de Lindenberg. 
Benieuwd naar het hele programma? Hieronder vind je het blokkenschema.

 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie