wo 18 dec ’19 20:15 - 21:45
Een koppeling tussen komedie en muziek

Stuurbaard Bakkebaard

Try-out
18 dec ’19
20:15 - 21:45
  • wo 18 dec ’19
    20:15 - 21:45
    De Vereeniging Kleine Zaal, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Hondsbrutaal, vuig, anarchistisch, krankzinnig, enerverend, vervreemdend, avant-gardistisch, grappig en ongrijpbaar, het is haast onmogelijk in woorden te vatten wat deze band ten gehore brengt.

Stuurbaard Bakkebaard, de legendarische Eindhovense cultband, is terug! En nu voor het eerst in de theaters! In de originele bezetting: frontman Timo van Veen, bassist Onno Kortland en drummer Marc Koppen. Dit eigenzinnige trio is onbetwist het best bewaarde geheim van de Nederlandse muziekindustrie.

De vergelijkingen met dEUS, Beasty Boys, Tom Waits, Soulwax en Captain Beefheart worden vaak getroffen, maar uiteindelijk is het ondoenlijk deze muziek te categoriseren. Stuurbaard Bakkebaard is een genre op zich. Hun doldrieste mix van rock, blues, trash, gospel en folk is een origineel brouwsel van geniale gekte dat rockt en swingt tegelijk.
 

 Een genre op zich!

Neem vast een voorproefje met de video 'IDUHICBDBIAM' in samenwerking met Fresku van het album 'Boys Do Cry' uit 2013.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie