zo 2 feb ’20 20:30 - 22:00

Extraordinaire

La Très Illustre Compagnie du Chat Noir
2 feb ’20
20:30 - 22:00
  • zo 2 feb ’20
    20:30 - 22:00
    De Vereeniging Kleine Zaal, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

 Houd je van ska, klezmer en balkanmuziek? Dan is dit concert vast iets voor jou!

Nijmeegs meest eigenzinnige chansoncollectief is terug! Opgepeperd met energieke ska, klezmer en balkan en nu met nóg meer instrumenten op het podium zoals de sousafoon en de zingende zaag. Het langverwachte tweede album heet Extraordinaire en raast in een sneltreinvaart voorbij langs thema’s die refereren aan het anders zijn in de huidige samenleving.

Van de shabby straatmuzikant die je ’s nachts in de metro treft tot de millennial die vecht tegen het verwachtingspatroon van zowel de maatschappij als van zichzelf en de vluchteling die terecht komt in een land dat onverschillig de schouders ophaalt, terwijl de vakantieganger omgekeerd juist voor zijn vermaak even op bezoek gaat om wat cultuur te snuiven maar na zijn reisje gewoon weer terug kan naar onze veilige haven. Er zijn onuitputtelijk veel verhalen te vertellen, er is genoeg om je druk over te maken en tegelijkertijd kan niemand het in zijn eentje allemaal oplossen.

Extraordinaire is de bevlogen comeback van La Très Illustre Compagnie du Chat Noir. Wees gewaarschuwd!

Credits

Georganiseerd door La Très Illustre Compagnie du Chat Noir

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie