za 14 dec ’19 15:00

#Vteam Jaarfeest 2019

Een jaar vol vriendschap
14 dec ’19
15:00

De jeugd staat deze middag vooraan in De Vereeniging. De kinderen van het #Vteam nodigen iedereen uit kennis te komen maken. Naast verschillende presentaties en interviews vindt de première plaats van de #Vteam film 'Een jaar vol vriendschap'.

 

Het #Vteam is in Gelderland vooral bekend van de Nijmeegse Vierdaagse, maar de jongste lopers hebben veel meer in hun mars. Dat laten ze zien tijdens hun #Vteam jaarfeest en filmpremière. De kinderen en jongeren zetten zich in voor vriendschap, vrede en vrijheid en kijken terug op hun ontmoeting met de Koning en Koningin, premier Rutte, verschillende ministers, Prince Charles, veteranen die Nederland hebben bevrijd tijdens de Tweede Wereldoorlog en vele anderen. De boodschap van de kinderen: met elkaar maken we de wereld een beetje mooier.

De entreeprijs is inclusief consumptie na afloop van de film. De opbrengst wordt volledig gebruikt om de stem van meer kinderen en jongeren te laten horen.
 

Credits

 Presentatie: Kindercorrespondent Tako Rietveld

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie