zo 26 jan ’20 15:00 - 16:00
nationaal theaterweekend

Tall Tales Company (NL)

Circusvoorstelling 'Langs'
26 jan ’20
15:00 - 16:00

Circusvoorstelling 'Langs' schetst het beeld van twee eenzame zielen die verlangen een ander te ontmoeten. Hortend, stotend, voorzichtig proberen ze hun zelf opgeworpen schild af te werpen. Maar dan blijkt, dat als je bij elkaar weet te komen, je nog steeds langs elkaar heen kunt leven…

Circusvoorstelling 'Langs' is een kaleidoscopisch portret van een relatie waarin de strijd tussen trouw blijven aan jezelf en het verlangen naar overgave theatraal op de spits wordt gedreven. Jongleren, (lucht) acrobatiek, goochelen, dans en theater. Dit jonge, nieuwe Nederlandse Circus-duo zorgen ervoor dat eenzaamheid er nog nooit zo spectaculair heeft uitgezien. 

Onderdeel van:
Theater weekend

Theater is dichterbij dan je denkt!
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,-* en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

Credits

Maartje Bonarius wordt wegens een blessure vervangen door Jorga Lok.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie