wo 5 feb ’20 13:00

Gratis lunchconcert

Merle van der Lijke (harp) & Jana Schell (piano)
5 feb ’20
13:00

Kom genieten van een gratis mini-concert en combineer dit eventueel met een lunch in ons Restaurant.

In deze reeks komen onder meer jonge aanstormende talenten met kleurrijke programma’s van ca. 45 minuten. Muziek uit diverse eeuwen, gespeeld door solisten en ensembles.

Merle van der Lijke kreeg haar eerste harplessen op zevenjarige leeftijd. Ze volgde lessen bij Lavinia Maijer en studeert op dit moment bij Erika Waardenburg.  Merle was  soliste bij het Symfonieorkest Nijmegen. In 2019 won zij een eerste prijs tijdens de regionale finale van het Prinses Christina Concours in Enschede. Tijdens de Nationale Finale in Den Haag sleepte zij een tweede prijs in de wacht en won daarnaast de Ruud van der Meer Prijs voor haar podiumprésence.

Jana Schell startte zowel met piano- als vioollessen op vierjarige leeftijd. In de afgelopen jaren won zij verschillende eerste prijzen bij ‘Jugend musiziert’ en ‘Deutscher Tönkünstlerverband’ in de categorieën piano solo, piano vierhandig, viool solo en kamermuziek, op regionaal en nationaal niveau. In 2019 naam zij deel aan het ‘Bundeswettberb’ in Halle (Duitsland).  Jana heeft momenteel les van Joop Celis in Maastricht

 

gratis mét ticket
De concerten vinden plaats in de grote concertzaal en zijn gratis te bezoeken. Je moet wel een ticket bestellen.

Onderdeel van:
Lunchconcerten
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie