wo 1 apr ’20 13:00

Gratis lunchconcert

Florianne Remme (cello) & Jorian van Nee (piano)
1 apr ’20
13:00

Kom genieten van een gratis mini-concert en combineer dit eventueel met een lunch in ons Restaurant.

In deze reeks komen onder meer jonge aanstormende talenten met kleurrijke programma’s van ca. 45 minuten. Muziek uit diverse eeuwen, gespeeld door solisten en ensembles.

Florianne Remme (2000) begon op achtjarige leeftijd met cellospelen. Momenteel studeert ze  bij Jeroen Reuling aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Florianne is prijswinnaar van verschillende concoursen en nam deel aan meerdere festivals en zomercursussen. Zo was zij in 2016 finaliste van het Prinses Christina Concours en won zij de tweede prijs bij het festival Verao Clássico in Lissabon in 2019.

Jorian van Nee studeert aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Hij volgde masterclasses bij grote namen als Boris Giltburg en Elisabeth Leonskaja. Daarnaast nam Jorian compositieles bij Willem Jeths. In 2013 won hij zowel een eerste prijs bij het Prinses Christina Concours (als pianist) als bij het Prinses Christina Compositie Concours voor twee van zijn eigen pianostukken. In 2015 sleepte hij de prijs voor de beste begeleider in de wacht bij het Prinses Christina Concours. Hij viel ook in de prijzen bij het Peter de Grote Festival en het concours van de Young Pianist Foundation.

 

gratis mét ticket
De concerten vinden plaats in de grote concertzaal en zijn gratis te bezoeken. Je moet wel een ticket bestellen.

Onderdeel van:
Lunchconcerten
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie