foto: Marco Borggreve
wo 3 jun ’20 13:00

Gratis lunchconcert

Merel Vercammen & Dina Ivanova
3 jun ’20
13:00

Kom genieten van een gratis mini-concert en combineer dit eventueel met een lunch in ons restaurant.

In deze reeks komen onder meer jonge aanstormende talenten met kleurrijke programma’s van ca. 45 minuten. Muziek uit diverse eeuwen, gespeeld door solisten en ensembles.

Violiste Merel Vercammen (Nijmegen, 1988) studeerde cum laude af aan het Royal College of Music in Londen. Ze was prijswinnares van de London Grand Prize Virtuoso Competition, het Nationaal Concours van de Stichting Jong Muziektalent Nederland en het Prinses Christina Concours. Merel trad op over de hele wereld en speelde in concertzalen als het Concertgebouw in Amsterdam, de Elbphilharmonie in Hamburg en de Wigmore Hall in Londen.

Pianiste Dina Ivanova (Rjazan, Rusland, 1994) won prijzen op diverse concoursen waaronder de Artist Recognition Award bij het International Keyboard Festival in New York. Tijdens het Liszt Concours in 2017 in Utrecht sleepte zij zowel de publieksprijs als de derde juryprijs in de wacht. Ze soleerde onder meer bij de Thüringer Philharmonie en het Israel Symphony Orchestra. Ook nam Dina werk op van de componist Sergej Ljapoenov voor het cd-project Anthology of Russian Music.

gratis mét ticket
De concerten zijn gratis te bezoeken. Je moet wel een ticket bestellen.

Onderdeel van:
Lunchconcerten
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie