Gladiator Live in Concert

Begeleid door het Noordpool Orkest
do 9 jun ’22 20:00 - 23:00
do 9 jun ’22
20:00 - 23:00
  • do 9 jun ’22
    20:00 - 23:00
    Pauze 21:15
    De Vereeniging Grote Zaal
    geweest

CineConcerts en Cinema in Concert brengen de epische film Gladiator naar De Vereeniging Nijmegen.

Gladiator is de veelbekroonde film van Ridley Scott uit 2000 en betekende de legendarische terugkeer van de sandalen- en avonturenfilm in Hollywood. Beleef de legendarische en vijfvoudige Academy Award®-winnende film opnieuw op het grote scherm, terwijl een live symfonieorkest de iconische score van Hans Zimmer en Lisa Gerrard uitvoert met vocale solisten en een indrukwekkend koor.

Meer dan 140 personen zullen het podium betreden: topmusici en koorleden die zorgen voor een uniek samenspel tussen de epische filmscènes en één van de succesvolste soundtracks uit de filmgeschiedenis! Speciaal voor Gladiator Live vliegt Britse dirigent Timothy Henty over naar Nederland.

Het wordt een ongelofelijke belevenis die u meesleurt in een wervelende cinema-ervaring. Dé kans om één van de beste en meest onvergetelijke films ooit te zien in een unieke setting.

"A general who became a slave. A slave who became a gladiator. A gladiator who defied an emperor.”

Original version with Dutch subtitles

Noordpool Orkest
Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden afgelopen jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar en stonden ze in theaterzalen met onze Love Actually in Concert shows.