Katinka Krijgsman

Plien & Bianca

En nu dan? 
ma 7 feb ’22 - di 8 feb ’22
ma 7 feb ’22
-
di 8 feb ’22

Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing kon een zevende theaterprogramma niet uitblijven en die gaat dit seizoen wegens succes in reprise!

 
 

In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan typeringen en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Stel je voor: gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, ‘Changing of the Guard’ en een kanon. Mix dat met turboverkledingen en een majestueus decor en je krijgt een avondje onvervalst lachen met Plien & Bianca. 

Het vorige theaterprogramma, Gaat het nog door?, van het succesvolle duo zorgde voor louter lovende recensies, een nominatie voor de Poelifinario 2015 en uitverkochte zalen.

in de pers

"twee rasartiesten" - AD ★★★★

"En nu dan? is een vrolijke verzameling ongein waarin de mens, in al zijn onbenulligheid, volop belachelijk wordt gemaakt." - NRC ★★★

"Met gulle hand strooien ze volstrekt krankzinnige vondsten uit." - Dagblad van het Noorden ★★★★

Credits

spel Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman
regie Patrick Stoof en Kees Prins
tekst Roel Bloemen, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Patrick Stoof, Kees Prins
decorontwerp Thomas Rupert en Roos Veenkamp
kostuumontwerp Arno Bremers en Regina Rorije

pruiken Carolina Leenders
lichtontwerp Marc Heinz en Wilfred Loopstra
choreografie Daan Wijnands