TITANIC

De Musical
Gegarandeerd een onvergetelijke avond uit!
do 17 mrt ’22 - zo 20 mrt ’22
do 17 mrt ’22
-
zo 20 mrt ’22

Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke sterrencast met o.a. René van Kooten en Mariska van Kolck staat maar liefst vier dagen in Nijmegen. Mis het niet!

Droom mee met de derde klas passagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een catastrofale ontwerpfout maakte...

In deze bijzondere musicalproductie met live-orkest beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. 

TITANIC won maar liefst vijf Tony Awards (waaronder de awards voor Beste Musical en Beste Muziek) en een Drama Desk Awaard. 

Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. 

Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden 

Titanic is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want tijdens de voorstelling op 19 maart 2022 verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving. Blinden en slechtzienden kunnen meeluisteren via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk extra uitleg over het decor en de kostuums.

Dit zeiden slechtzienden eerder:

“Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”

Wil je gebruik maken van de audiodescriptie en/of je blindengeleidehond meenemen?

Neem telefonisch contact op met onze kassa (024-3221100 van woensdag t/m zaterdag van 10 tot 15 uur), zodat we in overleg de meest geschikte plek in de zaal voor je kunnen uitzoeken. Let op: er is alleen audiodescriptie bij de voorstelling van zaterdag 19 maart 2022.

Credits

René van Kooten - Thomas Andrews
Richard Spijkers - Kapitein E.J. Smith
Marijn Brouwers - Bruce Ismay
Wieneke Remmers - Alice Beane
Han Oldings - Isaac Straus
Mariska van Kolck - Ida Straus
Dennis Willekens - Henry Etches
Jordy van Loon - Frederick Fleet


regie Paul van Ewijk