Rocky Horror Show

Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters en Erik Brey
zo 2 jan ’22 - za 5 feb ’22
zo 2 jan ’22
-
za 5 feb ’22

Vanwege de situatie rond het COVID-19 virus is deze voorstelling verplaatst naar 5 februari 2022. Alle tickets voor de oorspronkelijke datum zijn geannuleerd en de voorstelling is opnieuw in de verkoop. Kaartkopers zijn via de mail op de hoogte gesteld. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan de spam of ongewenste e-mail map van je mailbox.

 

Een waanzinnige avond waarbij eindelijk alles weer mag, met in de hoofdrollen Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters en Erik Brey!

Genomineerd voor 5 Tony Awards, is de ROCKY HORROR SHOW wereldwijd een fenomeen en een absolute must-see! Een avond vol onweerstaanbare rock muziek waarbij stilzitten lastig is. Een avond waarop eindelijk alles weer mag. De wereldhit komt voor het eerst naar Nederland èn naar ons theater, dat wil je niet missen!

De ROCKY HORROR SHOW is een hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en horror-genres vol libido-testen met onweerstaanbare rockmuziek. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van interactie met het publiek opgebouwd.

Het pas verloofde stel Brad en Janet raakt verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter en zijn volgelingen. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij seksuele escapades vele grenzen doen vervagen. ‘Don’t dream it, be it’.

"Jeremy Baker vertaalde de bijna vijftig jaar oude show van Richard O’Brien met droge humor en Martin Michel zorgde voor een regie op hoog tempo. Sven Ratzke was overtuigend, aantrekkelijk én heerlijk vilein als hoofdpersoon Frank-N-Furter." - Trouw ★★★★

Bekijk hieronder alvast de Rocky Horror Survival Tips!

Credits

Sven Ratzke Frank-n-Furter
Esmée Dekker Janet
Ellen Pieters Magenta
Erik Brey Verteller
Yoran de Bont Rocky
Samir Hassan Brad