Change of Mind - Songs, Stories & Sofasessies

VanVelzen
za 23 apr ’22 20:00 - 22:10
za 23 apr ’22
20:00 - 22:10
  • za 23 apr ’22
    20:00 - 22:10
    Pauze 20:50
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Roel van Velzen komt terug naar Nijmegen met een voorstelling vol prachtige muziek! In Change Of Mind wordt een avond lang gelachen, worden openhartige verhalen verteld, maar wordt er vooral gepassioneerd muziek gemaakt. 

In samenwerking met LINDA.nl maakt Roel de succesvolle podcastserie ‘Roels Sofasessies’. Hierin praat de zanger met gasten op een buitengewoon openhartige wijze over hoe hij na alle veranderingen in zijn leven weer nieuw geluk vond. Roel schreef hier een aantal prachtige nieuwe liedjes over. Deze liedjes en de verworven inzichten vullen elkaar prachtig aan en vormen de basis van de voorstelling Change Of Mind.

In deze vijfde theatervoorstelling speelt en zingt VanVelzen over zijn zoektocht naar antwoorden en over de noodzaak om nieuwe wegen in te slaan in een alsmaar veranderende wereld. Zeker in het afgelopen jaar werd ieders flexibiliteit maximaal getest. Roel vertelt op vermakelijke wijze over hoe lastig het was om te breken met bestaande patronen, én over hoe bevrijdend het was toen het lukte om uiteindelijk alle veranderingen te omarmen. 

Maar er is nog meer nieuws: voor het eerst zingt Roel de Nederlandstalige liedjes die hij afgelopen jaar schreef, en uiteraard komt het vertrouwde energieke VanVelzen repertoire ook aan bod. Samen met zijn virtuoze vijfkoppige band, neemt hij het publiek op aanstekelijke wijze mee naar de krachtige wereld van muziek, in een voorstelling die net zo dynamisch is als het leven zelf. 

Naast talentvolle zanger is Roel van Velzen een bevlogen artiest die als geen ander in staat is zijn publiek bij de voorstelling te betrekken. In Change Of Mind wordt een avond lang gelachen, worden openhartige verhalen verteld, maar wordt er vooral gepassioneerd muziek gemaakt. 

Credits

Jimmy van den Nieuwenhuizen drums
Ralf Pouw bas
Xander Hubrecht gitaar
Roel van Velzen zang & toetsen
Stef de Hond piano en hammond
Roy Beukers gitaar
Bavo Galama regie