Pubquiz

Upbeatles
  • do 12 aug ’21
    20:00
    De Vereeniging Kleine Zaal

Heb jij een brede kennis op het gebied van o.a. entertainment, geschiedenis, sport en wetenschap? Wil jij je kennis testen, met een biertje erbij in een sfeervolle omgeving? Dan is de pubquiz van Upbeatles vast iets voor jou!

In acht verschillende rondes - waaronder plaatjes-, video- en audiorondes - test een quizmaster van Upbeatles je algemene kennis op diverse gebieden. Teams van maximaal 4 personen bepalen wie zich de beste mag noemen. Voor de teams die op plek 1, 2 en 3 eindigen, liggen mooie prijzen klaar. De quiz begint om 20.00 en rond 23.00 hopen we de winnende teams hun prijzen te hebben gegeven.

meedoen
Je kunt met maximaal 4 personen deelnemen als team. Per deelnemer bestel je een ticket (à € 5,-). Ook op de avond zelf kun je je team aanmelden (max. 4 personen), maar de kans op een volle bak is redelijk groot, dus wees er op tijd bij. En als je dan toch komt, bestel gerust pitchers bier en bitterballen! 

over upbeatles
Het zal geen verrassing zijn dat Upbeatles vooral een knipoog is naar de Fab Four, misschien wel de meest invloedrijke act uit de geschiedenis van de moderne muziek. Tegelijkertijd zit er nog een andere gedachte achter. In de Engelse taal betekent ‘upbeat’ zoveel als ‘opgewekt’ en/of ‘enthousiast’. 
www.facebook.com/Upbeatles

Onderdeel van:
Zalige Zomer