foto: Danny Ellinger

Ellen ten Damme

Casablanca (reprise)
wo 1 sep ’21 19:00 en 21:30
wo 1 sep ’21
19:00 en 21:30

Deze show is verplaatst van vrijdag 27 augustus (De Vereeniging) naar woensdag 1 september 2021. Het programma vindt plaats in Stadsschouwburg Nijmegen. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Wegens groot succes keert Ellen ten Damme terug naar Nijmegen met haar programma Casablanca.
Met Parijs als startpunt maakt zij een voor deze muzikale zinnenprikkelende reis naar het zuiden.

Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca.
 
Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. 
‘Casablanca’ vormt een spannende mix van culturen. “Francais met een vleugje Arabique!” Laat dat maar aan Ellen over! “Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!”

Voor een portie instant geluk en warmte moet je hier zijn.

Trouw