Joe Jackson

“Sing You Sinners!” Tour
verplaatst concert
wo 13 jul ’22 20:15
wo 13 jul ’22
20:15
  • wo 13 jul ’22
    20:15
    De Vereeniging Grote Zaal - sta-concert
    Uitverkocht. Op de wachtlijst? Mail naar kassa@sedv.nl + gewenste aantal tickets
  • Op de tickets zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

De wisselende covid-restricties in de diverse landen van de tour brengen te veel onzekerheid met zich mee, waardoor het management van Joe Jackson genoodzaakt is de tour op te schuiven. Het concert vindt plaats op 13 juli in De Vereeniging.

 

Engelsman Joe Jackson keert terug voor een optreden in De Vereeniging in samenwerking met Doornroosje. De grootste hit van de Engelse muzikant, singer-songwriter en zanger Joe Jackson is ongetwijfeld ‘Is She Really Going Out With Him’. 

De Britse singer-songwriter schreef in de jaren ’80 nog veel meer hits waaronder ‘It’s Different For Girls’, ‘Real Men’ en ‘Nineteen Forever’. De man heeft ruim twintig albums op zijn naam. In 2008, verscheen ‘Rain’, waarop hij weer herenigd is met de bandleden van de begindagen: bassist Graham Maby en drummer Dave Houghton. In 2019 verscheen er een nieuw album van Joe Jackson getiteld ‘Fool’. Prachtige arrangementen, subtiliteit, felheid en schoonheid zoals we dit van Jackson kennen. Ook op dit album staat Joe Jackson op de top van zijn kunnen en die top ligt hoog. 

Hij is een meester in het schrijven van puntige liedjes in zijn eigen stijl.