ABBA Gold

The Concert Show
zo 24 apr ’22 20:00 - 22:30
zo 24 apr ’22
20:00 - 22:30
  • zo 24 apr ’22
    20:00 - 22:30
    Pauze 21:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

ABBA GOLD – The Concert Show – is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny and Bjorn.

Speciaal geselecteerde musici en zangers, met toestemming van de originele ABBA leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits.

De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek veel voller en kleurrijker klinkt dan voorheen. Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters. Met een prachtige video en lichtshow wordt deze voorstelling compleet gemaakt.

In meer dan twintig landen maakt deze indrukwekkende revival furore. … Europa, Rusland, Japan, het Midden Oosten. Overal wordt de groep gevraagd. De ABBA feeling is still alive!!

Geniet van alle grote hits zoals Waterloo, Fernando, Voulez vous, Super Trouper, Dancing Queen. Ook de allernieuwste songs komen aan bod.

Georganiseerd door Wim Wigt.