foto: Anne van Zantwijk

René van Meurs

2636
di 24 mei ’22 20:00
di 24 mei ’22
20:00

Schipluiden is een bijzonder dorp; alles leeft, bruist, sputtert tegen en beweegt. En tegelijkertijd kan het ook een hele fijne windstille plek zijn. Een luwte. Waar je even kunt pauzeren en je op kunt laden voor de volgende storm. 

Want je zal toch aan de vooravond staan van een nieuwe fase! Met je levenservaring en je goeie gedrag. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen? Moet ook gewoon kunnen, toch?  

Laat René er maar weer een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol steengoede grappen.

Onderdeel van:
mei 2022

René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Dagblad Trouw bekroonde zijn laatste voorstelling ‘René van Meurs hunkert’ met vier sterren: “Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.” Voor zijn vijfde voorstelling werkt hij opnieuw samen met zijn vaste regisseur Laurens Krispijn de Boer.

Credits

regie Laurens Krispijn de Boer techniek RR-Works (Ramon Rijsdijk)