fotografie: Stefan Dotter for Dior

L-E-V (Sharon Eyal)

Love Chapter 3
Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen:
do 26 jan ’23 20:15
do 26 jan ’23
20:15
  • do 26 jan ’23
    20:15
    Musis en Stadstheater Arnhem
    geweest

Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen: L-E-V. Let op: deze voorstelling is in Arnhem. 

Topklasse in een explosieve dansstijl

De Israëlische Sharon Eyal veroverde de afgelopen jaren de Europese dansscene met haar explosieve dansstijl. Eyal's werk is duister, hypnotisch, sexy, opzwepend en vervreemdend, en wordt uitgevoerd op het allerhoogste niveau. De explosieve technomuziek, de uiterst precieze uitvoering en de sensuele sfeer geven haar werk een aantrekkingskracht en originaliteit waaraan je als publiek gewoon niet ontkomt.

In Chapter 3: The Brutal Journey of the Heart ondernemen negen dansers een intense reis door de ups en downs van liefdesrelaties. De dans wordt versterkt door de kostuums van Maria Grazia Chiuri, hoofdontwerpster bij modehuis Dior.

Na deel 1 (OCD Love) en deel 2 (Love Chapter 2) is Chapter 3: The Brutal Journey of the Heart het laatste deel van The Love Cycle-trilogie. Deel 1 en deel 2 waren beiden eerder te zien in Arnhem en werden laaiend enthousiast ontvangen door het publiek.

Over Sharon Eyal
Choreografe Sharon Eyal werd geboren in Jeruzalem en startte haar dans- en choreografiecarrière bij de Batsheva Dance Company van Ohad Naharin. In 2013 richtte zij samen met Gai Behar haar gezelschap L-E-V op. Haar bewegingstaal is uniek, hoekig en ijzersterk.