foto: Lesley Pols

Harrie neemt de benen

Jon van Eerd
di 5 apr ’22 20:00 - 22:20
di 5 apr ’22
20:00 - 22:20
  • di 5 apr ’22
    20:00 - 22:20
    Pauze 21:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Harrie is terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie weer in de meest onmogelijke situaties.

In Harrie neemt de benen krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht  een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te  vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs, zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds  weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven  Harrie en Barrie niet zomaar op. Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op  heterdaad te betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn.

Harrie neemt de benen is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten je gegarandeerd van je stoel van het lachen.

Dé leukste komedie van het seizoen!