The Temptations & Four Tops

i.s.m. Doornroosje
vr 28 okt ’22 20:00 - 23:00
vr 28 okt ’22
20:00 - 23:00
  • vr 28 okt ’22
    20:00 - 23:00
    De Vereeniging Grote Zaal - sta-concert
    geweest

Let op: de show van The Temptations & The Four Tops begint een uur eerder dan op je ticket staat vermeld.

20.00 start show part 1
21.20 start show part 2
22.30 einde show. 

 

 

 

Twee van 's werelds meest iconische zanggroepen, The Four Tops en The Temptations komen naar Nijmegen voor een show die de magie van het gouden tijdperk met zich meebrengt! De muziek van beide groepen zorgde in de jaren ’60 voor een muzikale revolutie die sociale en culturele barrières omver stootte. Decennia later zijn ze nog altijd een inspiratiebron voor tal van muzikanten. Nog steeds met de originele leden Duke Fakir en Otis Williams, zullen deze Motown veteranen een show vol tijdloze hits neerzetten in de grote zaal van de Vereeniging.

The Temptations, door Rolling Stone uitgeroepen tot een van de "100 Greatest Artists of All Time", zijn een van de belangrijkste R&B zanggroepen aller tijden. Dankzij hun verfijnde choreografie, en nog fijnere harmonieën, werden The Temptations een van de meest succesvolle acts onder het label Motown Records. Met een carrière van ruim vijf decennia, is de bijdrage van de groep aan het wereldwijde muzieklandschap monumentaal te noemen. Deze Grammy winnaars hebben talrijke nummer-1 hits op hun naam staan, waaronder "My Girl," "Ain't Too Proud to Beg," "Get Ready," "Just My Imagination," en "Papa Was a Rollin' Stone," naast vele andere. Hun nummers zijn gecoverd door tal van bekende muzikanten, van Otis Redding en Luther Vandross tot The Rolling Stones en Hall & Oates.

Het verhaal van the Four Tops is er een van saamhorigheid en succes. De vier kwam samen op de middelbare school en zijn meer dan vier decennia lang zonder een enkele bezettingsverandering uitgegroeid tot een van Motown's meest consistente hitmakers. Vanaf hun eerste hit, ‘Baby I Need Your Loving’ tot een van de langstlopende hitlijsten van het label, ‘I Can't Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch)’, vestigden de vroege successen van the Four Tops hen als een van de meest belangrijke R&B groepen in het land. Ook zij mochten een plek innemen op Rolling Stone’s erelijst van de 100 beste artiesten allertijden.

Let op!
Het optreden zal plaatsvinden in De Vereeniging. Het is een sta-concert met beperkte zitplaatsen. Deze zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden.