foto: Tom Sebus

De Alex Klaasen Revue

Snowponies
een 'Merrie' Christmas
za 19 nov ’22 19:00 en 21:00
za 19 nov ’22
19:00 en 21:00

Snowponies is hét medicijn om de donkere dagen rond kerst door te komen: een show vol hilarische sketches  en muzikale hoogtepunten in kerstsfeer. Zoals een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt. 

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een Special Edition van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies, een Merrie Christmas.

Ook deelt Alex deze avond kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst CD Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits Oh ragoutbakje, Witte kerst m'n reet en Rendier Rendang.

Dus doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself a 'Merrie' Christmas bij De Alex Klaasen Revue - Snowponies, het leukste kerstuitje van het jaar.

in de pers

"….het leukste kerstfeestje van dit jaar.’ - AD ★★★★★
"Bij Snowponies kun je niet anders dan met een brede grijns of hardop lachend in je theaterstoel zitten." - NRC ★★★★
"De kerstliefhebber én kersthater kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe show van Alex Klaasen." - de Volkskrant ★★★★

Briljant. Een fascinerend geheel van grenzeloze creativiteit.

Scenes ★★★★★

Credits

uitvoerenden Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries & Pepijn van den Berg  
teksten Alex Klaasen en Niek Barendsen
regie GijsdeLange
choreografie Daan Wijnands