foto: Joeri Woudstra

Abel van Gijlswijk

AABZ ’22 TOUR: Rebranding Anarchisme
vr 4 nov ’22 20:00 - 21:05
vr 4 nov ’22
20:00 - 21:05
  • vr 4 nov ’22
    20:00 - 21:05
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Abel van Gijlswijk is rapper, zanger, schrijver, acteur, punk-icoon, stijl-goeroe en labelbaas. We kennen hem van zijn werk als Vice-presentator, van zijn band Hang Youth en zijn solo rap-act Abel.

Nooit eerder vertoond op aard. Het kapitalisme heeft de planeet verkloot. En we hebben het zelf zover laten komen omdat we niet kunnen geloven in een alternatief. Dat stopt nu met AABZ ’22 TOUR: Rebranding Anarchisme. Binnen het tijdsbestek van een zinderend uur conditioneert de magiër AABZ u met slechts 5648 kraakheldere antwoorden en een gulle hand muzikaal werk. Tot moes, uw brein. Waarna hij u zal opvullen met gloednieuw gedachtegoed. Garantie op verlossing? 200%. U wil wat weten; hij weet het al. Verlicht uzelf. Thuisblijven is medeplichtig zijn.

Programma van de stad

Deze voorstelling maakt deel uit van het Programma van de stad. Ieder seizoen bieden de Stadsschouwburg, LUX en de Lindenberg een programma boordevol theater, cabaret, dans, literatuur en meer. Toch is het niet altijd mogelijk om alle voorstellingen die je als theater wil laten zien te programmeren. Soms is een zaal niet geschikt voor het decor, soms kunnen agenda’s niet op elkaar afgestemd worden, enzovoorts. Door hierin samen te werken, kunnen een aantal voorstellingen toch een plekje krijgen in de stad. Daarom presenteren we dit seizoen gezamenlijk opnieuw een extra programma.

Credits

spel Abel van Gijlswijk
regie Jan Hulst