Klassiek goes Underground

Philharmonie Nijmegen
Vierdaagsefeesten
zo 17 jul ’22 20:00 - 20:45
zo 17 jul ’22
20:00 - 20:45
  • zo 17 jul ’22
    20:00 - 20:45
    Parkeergarage Kelfkensbos
    geweest

Misschien wel het bijzonderste podium van de Vierdaagsefeesten vind je ondergronds: parkeergarage Kelfkensbos. De betonnen omgeving zorgt voor een prachtige setting én akoestiek. Onder de noemer ‘Klassiek goes Underground’ programmeren we hier met de Vierdaagsefeesten de fijnste klassieke concerten. Een betoverend rustpunt in het feestgedruis.

Programma

Robert Sheldon Images  
Philip Sparke Suite from Hymn of the Highlands 
Bill Whelan Firedance 
Philip Sparke David of the White Rock 
Philip Sparke Strathcarron 
Johan de Meij Wind in the Willows 
 

Philharmonie Nijmegen bestaat uit ruim 35 amateurmusici met een passie voor muziek. Het orkest – voorheen Noviomagum Wind Orchestra (NMWO) speelt graag een uitdagend en afwisselend repertoire dat voornamelijk bestaat uit orkestmuziek, transcripties van klassieke werken en originele symfonische harmoniecomposities en af en toe een uitstapje naar lichte muziek of musical. 

Philharmonie Nijmegen brengt een veelzijdige mix aan symfonische harmoniecomposities. speelt een graag een uitdagend en afwisselend repertoire dat voornamelijk bestaat uit orkestmuziek, transcripties van klassieke werken en originele symfonische harmoniecomposities en af en toe een uitstapje naar lichte muziek of musical. 

Onderdeel van:
Nijmegen