MEAU

+ support Danique
ism Doornroosje
do 30 mrt ’23 20:15 - 22:45
do 30 mrt ’23
20:15 - 22:45
  • do 30 mrt ’23
    20:15 - 22:45
    De Vereeniging Grote Zaal - sta-concert

MEAU is de eerste Nederlandse vrouw in de Top40 geschiedenis die haar nummer 1 hit volledig zelf heeft geschreven en geproduceerd. ‘Dat Heb Jij Gedaan’ domineerde wekenlang de hitlijsten in Nederland en België en groeide in korte tijd uit tot een evergreen. Opvolgers ‘Als Jij Maar Bij Me Bent’ en ‘Dans M'n Ogen Dicht’ (een samenwerking met Racoon) werden eveneens goed ontvangen. Afgelopen zomer zorgde MEAU met haar pure liedjes voor kippenvel momenten op festivals zoals Concert At Sea, Pinkpop, Lokerse Feesten, Lowlands en Pukkelpop. Samen met haar band staat MEAU te trappelen om in het voorjaar een vervolg te geven aan haar uitverkochte clubtour. Het wordt haar grootste tour tot nu toe!

Voor liefhebbers van: Eefje de Visser, Racoon, S10, Suzan & Freek

Support: Danique

Het repertoire van singer songwriter Danique laat zich moeilijk vatten in één genre. Poprock wordt afgewisseld met kleinere ballads. De rode draad is haar directe manier van verhalen vertellen, waarmee ze haar diepere emoties blootgeeft. Luisteraars voelen zich door haar muziek gehoord, begrepen en gesteund. 

In de zomer van 2022 plaatste Danique een kwetsbare TikTok van haar demo ‘Papa Mama’ die onmiddellijk viraal ging. Een paar weken later bracht zie het nummer uit, die meteen de charts binnenkwam.

De nieuwste single Later Als Ik Groot Ben staat centraal in de ‘Mis Niks’ campagne van Interpolis die over de gevaren van appen op de fiets gaat. De bijbehorende korte film, geregisseerd door 3 keer Gouden Kalf winnaar Martijn de Jong, verkreeg veel aandacht in de pers en media en oogstte bovenal veel lof.

Let op!
Het optreden zal plaatsvinden in De Vereeniging. Het is een sta-concert met beperkte zitplaatsen. Deze zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden.