Fred gaat naar de stad - Voorstelling

Nijmeegs Kinderboekenfeest
zo 9 okt ’22 14:45
zo 9 okt ’22
14:45

In deze grappige voorstelling maak je kennis met Fred het (heel erg eigenwijze) hert.  Pépé Smit, de schrijfster van Fred het (heel erg eigenwijze) Hert, wil een boek schrijven met Fred in de hoofdrol. Maar Fred laat zich niet zomaar tekenen en een verhaal insturen. Daar is hij veel te eigenwijs voor. Als dat maar goed gaat…  

Pépé en Fred praten met elkaar, ook al bevindt Fred zich in een animatiefilm en staat Pépé echt op het toneel. De voorstelling is gebaseerd op de prentenboeken Fred het (heel erg eigenwijze) hert en Fred kan niet slapen. 

Nijmeegs Kinderboekenfeest

Deze voorstelling is onderdeel van het Nijmeegs Kinderboekenfeest. 

Hou jij van natuur, boeken, avontuur, de kleur groen of van al deze dingen tegelijk? Trek dan je niet-zondagse kleren aan en kom naar het Gi-ga-groene Kinderboekenfeest in De Lindenberg!

Ontdek hoe fantastisch de natuur is: in boeken, tijdens voorstellingen, het Huttencollege, escape games en toffe workshops. Luister naar spannende verhalen, ontmoet schrijvers, bouw robotbeesten of een hut en ga op avontuur in het park.  

Bekijk het programma van het Kinderboekenfeest

Het Nijmeegs Kinderboekenfeest is onderdeel van de landelijke Kinderboekenweek 2022 die plaatsvindt van 5 oktober t/m 16 oktober 2022.    

De Nijmeegse Kinderboekenweek 2022 wordt georganiseerd vanuit de Stichting Literaire Activiteiten Nijmegen door Lindenberg Cultuurhuis en Bibliotheek Gelderland Zuid i.s.m. Dekker v.d. Vegt boekverkopers, Stadsschouwburg & De Vereeniging, Kinderboekwinkel Nijmegen en The Big Draw Nijmegen.