The Rock Orchestra

Rock & Metal hits met klassieke instrumenten
vr 14 apr ’23 20:00
vr 14 apr ’23
20:00
  • vr 14 apr ’23
    20:00
    De Vereeniging Concertzaal
    uitverkocht
  • Op de tickets zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

The Rock Orchestra is een kamerorkest dat prachtige donkere energie toevoegt aan legendarische Rock & Metal-tracks. Een zee van kaarsen, scheve torens, drijvende lantaarns en gigantische headbangende poppen vormen het decor voor een bijzondere muzikale ervaring.

Maak je klaar voor een reis door de Rock & Metal-genres met de grootste hits van de afgelopen 40 jaar, waaronder hits van Pink Floyd, Metallica, Rammstein, Black Sabbath, Rage Against The Machine, Linkin Park, SOAD, Led Zeppelin, Evanescence, Guns N Roses, Billy Idol, Queens of The Stone Age & MEER...
Trots in samenwerking met het London Symphonic Rock Orchestra.

"Er is niets zo fantastisch als mensen te laten zien hoe krachtig een orkest kan spelen in een genre dat je ze normaal nooit zou horen spelen", zegt Nathan Reed, oprichter van The Rock Orchestra. “Ons orkest speelt legendarische rock- en metaltracks die een eerbetoon zijn aan de gouden tijdperken, maar ook aantrekkelijk zijn voor een geheel nieuwe generatie. We hebben iets heel bijzonders gevonden.”

The Rock Orchestra bestaat uit 13 professionele muzikanten. Ze treden op over de hele wereld en hebben onder andere Ellie Goulding, Dua Lipa, Paul Weller en Quincy Jones ondersteund.

Disclaimer: The Rock Orchestra en haar evenementen zijn niet gelieerd aan de genoemde artiesten en componisten. Alle handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.