foto: Willem van Walderveen

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte hand (6+)

Een hartverwarmende familiemusical
zo 5 nov ’23 13:30 - 14:45
zo 5 nov ’23
13:30 - 14:45
  • zo 5 nov ’23
    13:30 - 14:45
    Stadsschouwburg Theaterzaal

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand! 

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden? 

Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, nostalgie, humor, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart. 

Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand?

Meester Geelman (Martijn Vogel) heeft de lachers op zijn hand.

Trouw

Credits

Cast Michael de Roos, Anne-Fleur van der Hoeven e.a. + een wervelende kindercast! 
Regie Bruun Kuijt
Muziek Fons Merkies en Laurens Goedhart