Figureer in de nieuwe commercial van SEDV!

di 20 jun ’23 16:00 - 17:00
di 20 jun ’23
16:00 - 17:00
  • di 20 jun ’23
    16:00 - 17:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal

Na de zomer start een nieuw theaterseizoen vol spectaculaire, ontroerende en inspirerende voorstellingen. Om dit kracht bij te zetten willen we, net als vorig jaar, een commercial maken. Een commercial waarin je ziet wat theater doet en waarom het een bezoek waard is.  

In de slotscene van de commercial filmen we een uitverkochte Stadsschouwburg. Een volle zaal dat een oorverdovend applaus geeft. Daarvoor hebben we jou nodig: Figureer in de nieuwe commercial van SEDV! 

Dinsdag 20 juni
Inloop: v.a. 15.00 uur
Opnames: 16.00 - ca. 17.00 uur
Stadsschouwburg Nijmegen
Toegang gratis
Vrije zit

Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen met een hapje en drankje. Dan mag je de zaal in, waar verschillende camera's staan. Daryl Then, danser van onder meer ISH én Nijmegenaar, doet een dansact op het toneel. Jij zit in de zaal als publiek en klapt als nooit tevoren. De opname wordt geleid door een regisseur. 

De commercial ademt de sfeer van een winters avondje uit in het theater. Daarom vragen we je om een najaarsoutfit aan te trekken tijdens de opnames. In de theaterzaal is het ook tijdens warme dagen koel, dus een trui, vest of colbert misstaat niet.

Door mee te doen aan deze opnames ga je akkoord met het gebruik van deze beelden voor de commercial.